Satunnainen kuva

kuulaseminaari_20.1.2013_075

Uutiset

23.5.2019Seuraava Defendon peruskurssi alkaa syyskuussa!!Lue lisää »17.1.2019Defendo White-seminaarit LA 9.3.2019Lue lisää »22.6.2019Kesätarjous Kuula ja Kuntis treeneistäLue lisää »24.5.2019TI 28.5 treeniajoissa poikkeuksiaLue lisää »29.4.2019Vappuaaton TI 30.4 treenitLue lisää »15.4.2019TO 18.4 treenitLue lisää »

Pikakysely

Oletko kokeillut Kuntokamppailuamme?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:666331 kpl

Tasojärjestelmä

 

Scandinavian Defendo tarjoaa ainutlaatuisen harjoittelusysteemin, joka antaa sinulle mahdollisuuden "mitata itseäsi" ja jatkuvasti saavuttaa lyhyen ja pitkän tähtäimen tavoitteita. Ohjaajamme auttavat sinua läpi tasojen, jotta saavutat haluamasi taitotason. Jokainen taso sisältää oman alueensa itsepuolustuksessa kokonaisuutena.

Kun etenet tasoissa, hallitset taidon, joka sisältää potkuja ja lyöntejä, puolustautumista hyökkäyksiä vastaan edestä ja takaa, suojautumista maassa, nivelten manipulointia, kontrolliotteita ja kontrollitaktiikoita, henkistä valmistautumista ja valmiuden puolustautua asetta vastaan. Simuloitujen tilanteiden kautta tapahtuva harjoittelu (skenaarioharjoittelu)
valmistaa sinut varautumaan miltei kaikenlaisiin hyökkäyksiin.

Tasojen kuvaamiseen käytetään pronssisisa, hopeisia ja kultaisia
tasomerkkejä. Tasomerkkiä käytetään housujen lahkeessa.
Tästä näet tasojen kuvat, ylemmät merkit ovat housuihin
ommeltavia ja alemmat ovat passeihin liimattavat merkit.

Katso tasokoemaksut- ja säännöt täältä.


Hard Target (Taso 1, pronssinen merkki)

On ensimmäinen kuudesta tasosta. Aloitustasolla opit kaikkein tarpeellisimmat taidot pystyäksesi puolustamaan itseäsi, samoin kuin "Älä koskaan anna periksi" -mentaliteetin, joka tekee sinusta HARD TARGET:in väkivallalle ja muille rikoksille.Harjoittelu on fyysistä ja hauskaa ja tapahtuu turvallisessa ympäristössä harjoittelijoille, jotka aloittavat Scandinavian Defendon harjoittelemisen.

Combat Tech (Tasot 2-4, hopeinen merkki)

Ovat seuraavat kolme tasoa. Tasot ovat hyvin tekniikkapainotteisia ja tähtäävät nopeaan tekniikoiden oppimiseen ja perustuvat taitoon puolustaa itseäsi, ja kontrolloida, voimakasta (taitavaa) hyökkääjää vastaan.Nämä tasot parantavat perustaa, joka hankitaan HARD TARGET -tasolla ja edelleenkehittävät "Älä koskaan anna periksi" -mentaliteettia fyysisen ja henkisen harjoittelun kautta.

S.T.A.R (Tasot 5 ja 6, kultainen merkki)

Ovat viimeiset kaksi tasoa. Tasoilla opetellaan puolustautumista asetta vastaan ja skenaarioharjoitteita, joilla viedään taitotaso huippuunsa. Tämä on erittäin korkeatasoinen taktinen ohjelma, joka antaa sinulle korkean taitotason ja ymmärtämyksen mihin tahansa itsepuolustustilanteeseen.

Defendo RED (Punainen merkki)

Defendo Red taso suoritetaan viisi päivää kestävällä koulutus- ja harjoitteluseminaarilla.
Se järjestetään vuosittain Lahdessa, koulutukseen tulee pyrkiä vapaamuotoisella hakemuksella / oman ohjaajan suositus mukaan. Vaatimukset: S.T.A.R. ohjaaja / ohjannut vähintään vuoden S.T.A.R. tasolla tai oppilas joka on suorittanut S.T.A.R. tason sekä harjoitellut sen suorittamisen jälkeen vähintään kaksi vuotta.

Defendo RED koulutuksen hyväksytysti suorittaneet ovat
Defendo Alliancen tunnustamia mustia vöitä.

R.A.I.D (Research and International Development)

R.A.I.D. arvon ohjaajat ovat osa kansainvälistä kehitys- ja yhteistyöryhmää. Nimetyt henkilöt ovat vankan kamppailulajikokemuksen omaavia maittensa johtavia Defendo-ohjaajia. He osallistuvat kouluttajina ohjaajakoulutuksiin.

I.D.D.I (International Division of Defendo Instructors)


I.D.D.I (International Division of Defendo Instructors) tasoasteen jäsenet kouluttavat Defendoa maanlaajuisesti ja kuuluvat Defendo Alliance kehitysryhmään. I.D.D.I. ryhmän jäsenten tehtävä on kehittää Defendoa, ja varmistaa sen laadun ja korkean tason säilyminen. Ryhmä matkustaa kouluttamassa kansainvälisesti, sekä kerää tietoa eri maiden kamppailullisista ominaispiirteistä. Ryhmän jäsenet voivat viedä, Defendon kehitystä eteenpäin myös muilla tahoilla taaten Defendon laadun ja kehittymisen. Jokaisella I.D.D.I. tason omaavalla henkilöillä on erittäin vankka ammatillinen opetustausta kamppailulajeista, sekä tietotaito turvallisuusalojen eri osa-alueista.

R.A.I.D ja I.D.D.I. tasot myöntää pääkouluttaja Jyrki Saario Defendon eteen tehdystä monivuotisesta arvokkaasta työstä.

Defendo Red = musta vyö.
I.D.D.I. / R.A.I.D. level 1 musta vyö 1 viiva = black belt one stripe
I.D.D.I. / R.A.I.D. level 2 musta vyö 2 viivaa = black belt two stripes
I.D.D.I. / R.A.I.D. level 3 musta vyö 3 viivaa = black belt three stripes

Lähde:www.defendosweden.se (suomentanut Antti Haponen) ja Defendo Alliance