Satunnainen kuva

img_5085

Uutiset

24.6.2022Defendon peruskurssi alkaa MA 12.9.2022Lue lisää »24.9.2022Kahvakuulaharjoittelun perusteet Workshop KE 26.10Lue lisää »29.8.2022Kuntokamppailun perusteet Workshop SU 11.9.2022Lue lisää »29.8.2022Kuntokamppailun Jatkotekniikka Workshop SU 25.9.2022Lue lisää »10.8.2022Aseuhka Workshop SU 21.8.2022Lue lisää »26.6.2022Kahvakuula ja Kuntokamppailu Boot Camp SU 7.8Lue lisää »

Pikakysely

Oletko kokeillut Kuntokamppailuamme?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:1676832 kpl

Tasojärjestelmä

 

Jyrki Saario Defendo tarjoaa ainutlaatuisen harjoittelusysteemin, joka antaa sinulle mahdollisuuden "mitata itseäsi" ja jatkuvasti saavuttaa lyhyen ja pitkän tähtäimen tavoitteita. Ohjaajamme auttavat sinua läpi tasojen, jotta saavutat haluamasi taitotason. Jokainen taso sisältää oman alueensa itsepuolustuksessa kokonaisuutena.

Kun etenet tasoissa, hallitset taidon, joka sisältää potkuja ja lyöntejä, puolustautumista hyökkäyksiä vastaan edestä ja takaa, suojautumista maassa, nivelten manipulointia, kontrolliotteita ja kontrollitaktiikoita, henkistä valmistautumista ja valmiuden puolustautua asetta vastaan. Simuloitujen tilanteiden kautta tapahtuva harjoittelu (skenaarioharjoittelu)
valmistaa sinut varautumaan miltei kaikenlaisiin hyökkäyksiin.

Tasojen kuvaamiseen käytetään pronssisisa, hopeisia ja kultaisia
tasomerkkejä. Tasomerkkiä käytetään housujen lahkeessa.
Tästä näet tasojen kuvat, ylemmät merkit ovat housuihin
ommeltavia ja alemmat ovat passeihin liimattavat merkit.

Katso tasokoemaksut- ja säännöt täältä.


Hard Target (Taso 1, pronssinen merkki)

On ensimmäinen kuudesta tasosta. Aloitustasolla opit kaikkein tarpeellisimmat taidot pystyäksesi puolustamaan itseäsi, samoin kuin "Älä koskaan anna periksi" -mentaliteetin, joka tekee sinusta HARD TARGET:in väkivallalle ja muille rikoksille.Harjoittelu on fyysistä ja hauskaa ja tapahtuu turvallisessa ympäristössä harjoittelijoille, jotka aloittavat Defendon harjoittelemisen.

Combat Tech (Tasot 2-4, hopeinen merkki)

Ovat seuraavat kolme tasoa. Tasot ovat hyvin tekniikkapainotteisia ja tähtäävät nopeaan tekniikoiden oppimiseen ja perustuvat taitoon puolustaa itseäsi, ja kontrolloida, voimakasta (taitavaa) hyökkääjää vastaan.Nämä tasot parantavat perustaa, joka hankitaan HARD TARGET -tasolla ja edelleenkehittävät "Älä koskaan anna periksi" -mentaliteettia fyysisen ja henkisen harjoittelun kautta.

S.T.A.R (Tasot 5 ja 6, kultainen merkki)

Ovat viimeiset kaksi tasoa. Tasoilla opetellaan puolustautumista asetta vastaan ja skenaarioharjoitteita, joilla viedään taitotaso huippuunsa. Tämä on erittäin korkeatasoinen taktinen ohjelma, joka antaa sinulle korkean taitotason ja ymmärtämyksen mihin tahansa itsepuolustustilanteeseen.

Defendo RED (Punainen merkki)

Defendo Red taso suoritetaan viisi päivää kestävällä koulutus- ja harjoitteluseminaarilla.
Se järjestetään vuosittain Lahdessa, koulutukseen tulee pyrkiä vapaamuotoisella hakemuksella / oman ohjaajan suositus mukaan. Vaatimukset: S.T.A.R. ohjaaja / ohjannut vähintään vuoden S.T.A.R. tasolla tai oppilas joka on suorittanut S.T.A.R. tason sekä harjoitellut sen suorittamisen jälkeen vähintään kaksi vuotta.

Defendo RED koulutuksen hyväksytysti suorittaneet ovat
Saario Academyn tunnustamia mustia vöitä.

R.A.I.D (Research and International Development)

R.A.I.D. arvon ohjaajat ovat osa kansainvälistä kehitys- ja yhteistyöryhmää. Nimetyt henkilöt ovat vankan kamppailulajikokemuksen omaavia maittensa johtavia Defendo-ohjaajia. He osallistuvat kouluttajina ohjaajakoulutuksiin.

I.D.D.I (International Division of Defendo Instructors)


I.D.D.I (International Division of Defendo Instructors) tasoasteen jäsenet kouluttavat Defendoa maanlaajuisesti ja kuuluvat Saario Academy kehitysryhmään. I.D.D.I. ryhmän jäsenten tehtävä on kehittää Defendoa, ja varmistaa sen laadun ja korkean tason säilyminen. Ryhmä matkustaa kouluttamassa kansainvälisesti, sekä kerää tietoa eri maiden kamppailullisista ominaispiirteistä. Ryhmän jäsenet voivat viedä, Defendon kehitystä eteenpäin myös muilla tahoilla taaten Defendon laadun ja kehittymisen. Jokaisella I.D.D.I. tason omaavalla henkilöillä on erittäin vankka ammatillinen opetustausta kamppailulajeista, sekä tietotaito turvallisuusalojen eri osa-alueista.

R.A.I.D ja I.D.D.I. tasot myöntää pääkouluttaja Jyrki Saario Defendon eteen tehdystä monivuotisesta arvokkaasta työstä.

Defendo Red = musta vyö.
I.D.D.I. / R.A.I.D. level 1 musta vyö 1 viiva = black belt one stripe
I.D.D.I. / R.A.I.D. level 2 musta vyö 2 viivaa = black belt two stripes
I.D.D.I. / R.A.I.D. level 3 musta vyö 3 viivaa = black belt three stripes

Lähde:www.defendosweden.se (suomentanut Antti Haponen) ja Saario Academy.