Satunnainen kuva

20130915_143530

Uutiset

17.5.2022Vastuskumiharjoittelun Workshop SU 5.6Lue lisää »12.4.2022Defendon Suurleiri 2022 Kotkassa 27-29.5.2022Lue lisää »12.4.2022Naisten Itsepuolustus Workshop LA 21.5 klo 12-16Lue lisää »15.2.2022Kevään 2022 Kahvakuula ja Kuntokamppailu treenitLue lisää »7.11.2021Itsenäisyyspäivän lipunnosto KukkiksellaLue lisää »7.11.2021Kahvakuulaharjoittelun Jatkotekniikka-seminaari SU 9.9.2018Lue lisää »

Pikakysely

Oletko kokeillut Kuntokamppailuamme?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:1555953 kpl

Defendo

 

Defendon Historia 

Jyrki Saario Defendon järjestelmän juuret löytyvät 1920 -luvulta Shanghaista (Kiina), missä William E. FAIRBAIRN kehitti yksinkertaisen Defend-u (puolusta itseäsi) lähitaistelujärjestelmän poliisille.

Jyrki Saario Defendo on yksinkertainen itsepuolustus-,
voimankäyttö- ja lähitaistelumenetelmä.

Menetelmän juuret johtavat 1920-luvun Shanghaihin. Defendo kehitettiin alun alkaen Shanghain poliisin käyttöön vaikeimmissa mahdollisissa olosuhteissa: Shanghai oli tuolloin maailman väkivaltaisin kaupunki. Toisen maailmansodan aikana William Fairbairnin tehtävänä oli kouluttaa Britannian salaisenpalvelun vakoojille lähitaistelua leiri X:ssä Kanadassa.

Tekniikoita ja harjoittelumenetelmiä on hiottu vuosien varrella hyvin päättäväisesti: ainoastaan hyvät ja toimivat osat on säilytetty. Jyrki Saario Defendo on optimoitu juuri tämän päivän todellisiin arjen uhkiin ja on kansainvälisesti erittäin korkealle arvostettu realistinen itsepuolustusmenetelmä, yksi maailman parhaista.

Euroopan tarpeita varten kehitetty Jyrki Saario Defendo huomioi piirteet, jotka ovat ominaisia eurooppalaiselle kultturille ja ympäristölle. Valaistus, ilmasto, kulttuuri ja ympäristö luovat omat tarpeensa, jotka on ehdottomasti otettava huomioon silloin, kun kyse on realistisesta itsepuolustuksesta.

images_43.jpeg

Jotta Jyrki Saario Defendo säilyy kokonaisuutena eheänä, teknisesti sekä taktisesti mahdollisimman laadukkaana ja harjoitusmenetelmiltään tehokkaana, Saario Academy kokoaa yhteen kansainväliseen yhteistyöelimeen omien alojensa ammattilaiset kamppailu- ja turvallisuusaloilta. I.D.D.I. tasoasteen opettajat kiertävät opettamassa Jyrki Saario Defendoa maailmanlaajuisesti kooten samalla tuoreimman tiedon ja näkemykset muuttuvan maailman tarpeista. Jyrki Saatio Defendo pyrkii olemaan askeleen edellä.


Jyrki Saario toimii lajin koulutuspäällikkönä ja vastaa ohjaajien koulutuksesta sekä heidän jatkokoulutuksista. Jyrkin tavoittaa sähköpostitse jyrkidefendo(at)yahoo.com.


Harjoittelu/Ohjaajat

Jyrki Saario Defendo on suhteellisen helposti opittava järjestelmä, joka keskittyy vastaamaan niihin väkivallan uhkatilanteisiin, joita saatamme kohdata nykyaikaisessa yhteiskunnassa. Järjestelmä tarjoaa harjoittelijalle ammattimaisen harjoittelun haastavissa ja turvallisissa olosuhteissa.

Harjoittelu on monipuolista ja kohottaa fyysistä kuntoa, lisää harrastajan itseluottamusta ja antaa tietoa, kuinka selviydytään erilaisista tilanteista, joita saattaa kohdata niin työssään kuin vapaa-ajallakin.

Harjoittelu perustuu hyvin koulutettuihin ohjaajiin, jotka jakavat taitonsa, kokemuksensa ja tietonsa kanssasi.

Vaikka harjoittelu on vakavaa, se ei kuitenkaan ole ryppyotsaista. Pieni pilke silmäkulmassa tekee harjoittelusta rentoa ja helpottaa asioiden harjoittelua.Tekniikkaharjoittelussa hyödynnetään harjoittelijan fyysisiä edellytyksiä parhaalla mahdollisella tavalla.Tekniikat ovat yksinkertaisia ja helposti omaksuttavia, ja ne kaikki toimivat myös vaikeissa olosuhteissa. Henkinen harjoittelu opettaa mielen hallintaa.

Ilman oikeaa henkistä vahvuutta, olet altavastaajana mahdollisessa konfliktitilanteessa.Tarkkaile omia toimiasi, niin tarkkailet myös tapahtumia konfliktitilanteessa.

Taktinen harjoittelu opettaa käyttämään tekniikoita ja henkistä puolta tilanteen vaatimalla, mahdollisimman tehokkaalla tavalla.

Oikeanlainen harjoittelu, valmistautuminen ja tilanteen ennakointi antaa Sinulle mahdollisuuden selviytyä uhkaavasta tilanteesta, kun sellainen joskus eteesi sattuu. Hyvän tuurin varaan ei kannata paljon rakentaa!

Lähde: Scandinavian Defendo Finland ja Saario Academy