Keskustelu

L.KTrolli foorumilla7.1.2009 8:56
On käynyt ilmi, että nimimerkit "lenssu","Roope","ajattelja" ja "budoka" ovat yksi ja sama henkilö. Tai ainakin viestit lähetetty samalta koneelta.

Joten jatkossa tarkistan aina uudet viestit ja mikäli viestit tulevat samasta osoitteesta, poistan ne ennen vastaamista.

Tälle multipersoonalle toivon onnea ja menestystä valitsemallaan urallaan ja kehoitan hakeutumaan hoitoon..

RoopeRe: Trolli foorumilla7.1.2009 10:19
Yleinen kone ilmeisesti kyseessä mitä olen asiaa vähäisesti saanut pengottua.

On olemassa ohjelmia jolla voidaan johonkin asti jäljittää ihan yleisen ipn perusteella. Tämä viittaa yleiseen koneeseen, paikkaan missä ilmeisesti on käyty keskustelua eri lajien puitteissa.

Tilanteen syntymiseen on ilmeisesti ollut lähtölaukauksena Suomi24 laitettu ilmoitus, käsittääkseni sieltä asia sai alkunsa.

Hoitoon ihan turha alkaa ketään kehoittamaan, sellainen on jo enemmin kun loukkaavaa. Koska ainakin "täällä" on ollut puhetta lajeista ja ilmoituksen jättäneestä Defendosta. Ei siis ole ihme että jutustelu siirtyy internettiin, taidatte nyt itse syyllistyä kanssa johonkin leimaamisseen, mustamaalaamiseen. Viimeisen lauseen mukaan voi näin päätellä.

RoopeRe: Trolli foorumilla7.1.2009 11:31
Roope eli minä ja budoka, eivät ole täällä herjanneet. Mutta tiedossa on nyt kuka se melskaa, olemme antaneet ymmärtää että kritiikki kritiikkinä jos asiallista. Suun soitot salilla, luotetaan siihen että jauhanta loppuu täällä ja Suomi24 palstalla.

Täällä on useita koneita ja kahvihuoneen kone suurimmassa käytössä, muuten harmiton mies mutta laukoo vähän mitä sattuu.

L.KRe: Trolli foorumilla7.1.2009 20:26
Ok. Hyvä jos näin on asia, mikäli kyse olisi ollut multipersoonasta, en näe loukkavana kehottaa hoitoon hakeutumista, koska mielestäni sille olisi tilausta jos näkee järkeväksi kirjoitella neljällä eri nimimerkillä ja vielä aivan erilaisia ajatuksia/kommentteja..

Olet oikeassa siinä, että sinä ja budoka olettekin kommentoineet asiallisesti, siksipä juuri jos kyse olisi ollut samasta henkilöstä, tämä olisi ollut vähintäänkin outoa.

Hyvä jos olette häirikön paikallistaneet. Meitäkin kiinnostaisi kuka kyseessä, koska itse ainakin haluaisin tietää mihin tuollainen antipatia pohjaa eli onko joku tuttu tapaus jopa kenties..
Jos haluat, voit laitella jopa tämän henkilön nimen meille s-postilla niin voimme tarpeen mukaan itsekin ottaa häneen yhteyttä ja keskustella asiat halki hyvässä hengessä, jottei tarvitse sitten tulla tänne pilaamaan muiden asiallisia keskusteluja.
Toki tämä ei ole tarpeellista välttämättä, pääasia että häiriköinti loppuu.

RoopeRe: Trolli foorumilla8.1.2009 9:37
Kysyn, että haluaako hän tulla julki, epäilen että ei. En voi kenenkään nimeä laittaa julki ilman jonkinlaista suostumusta. Mutta mikäli saadaan tilaisuus jonkun muun asiayhteyden kautta osoittaa kohde, niin se on mahdollista ainakin.

Ko henkilö, on vaan sellainen naljaileva persoona millä se ei tarkoita mitään pahaa, enemminkin hakee väittelyä. Joskus onnistuukin siinä jopa yllättävänkin hyvin.

Katsotaan onko mahdollista tuoda henkilö esiin, jonkun asiayhteyden tms kautta. Ehdottaisin myös, että jos suostuisi pyytämän anteeksi aiheuttamaansa häiriötä vähintääkin tällä foorumilla.

L.KRe: Trolli foorumilla8.1.2009 10:06
Juu, ei tässä mitään julkista "teilaamista" haeta millään tavoin. Lähinnä kiinnostaisi tietää henkilön tarkoitusperät trollaukselle, mutta onhan näitä ihmisiä, jotka tosiaan haluavat aina vain provosoida.

Koirat haukkuu ja karavaani kulkee;)

ajattelijaRe: Trolli foorumilla22.1.2009 11:21
Sori että olen häirinnyt palstallanne!
Mitään oikeaa syytä en pysty sanomaan miksi, ehkä kuukautiset tms

linssuRe: Trolli foorumilla29.8.2010 17:51
'reps', milläs hitolla te muka selvitätte viestin lähetättäjän? katottteko vaikka että viestit on lähetetty sonera ip-avaruudesta? eipä kovin yksilöivää.

vai oletteko päätelleet kirjoittajan juttujen perusteella?

vai olisiko defendo miehetkin syyllistyneet trolliin liiallisella uhoamisella??

L.KRe: Trolli foorumilla30.8.2010 16:56
Niin, jos viestit tulee samasta ip-osoitteesta eri nimimerkeillä niin eiköhän se jotain kerro..;)

Ja kerrothan toki ystävällisesti miten olemme uhonneet?!

Kaiken lisäksi trollit eivät tarvi mitään syytä kirjoittelulleen, he yleensä ihan itse rakentavat ne.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: