Satunnainen kuva

dsc_0269

Uutiset

17.5.2022Vastuskumiharjoittelun Workshop SU 5.6Lue lisää »12.4.2022Defendon Suurleiri 2022 Kotkassa 27-29.5.2022Lue lisää »12.4.2022Naisten Itsepuolustus Workshop LA 21.5 klo 12-16Lue lisää »15.2.2022Kevään 2022 Kahvakuula ja Kuntokamppailu treenitLue lisää »7.11.2021Itsenäisyyspäivän lipunnosto KukkiksellaLue lisää »7.11.2021Kahvakuulaharjoittelun Jatkotekniikka-seminaari SU 9.9.2018Lue lisää »

Pikakysely

Oletko kokeillut Kuntokamppailuamme?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:1555839 kpl

Keskustelu

PelletDefendo6.2.2014 16:52
Eikös tämän hienon lajin "tekniikoihin" kuulu
- sormi virtsaputkeen tai silmään pimeässä
- nyrkki perseeseen pimeässä tai nakkikioskilla
- kamikaze
- kiljuminen ja käsienheiluttaminen
- defendo paidan pitäminen julkisilla paikoilla itseään nolaamatta
- kiveksien puristelu edestä ja takaa
- side silmillä suu auki arvuuttelu mitä sinne työnnetään

Olenko ymmärtänyt oikein.? Videot näyttävät siltä tai ainakin aikamoiselta räpertelyltä.

Defendo KotkaRe: Defendo6.2.2014 17:14
Suosittelen optikolla käyntiä jos videoilta kyseisiä tekniikoita olit näkevinäsi.

Hyvää kevään jatkoa ja jatkahan pahan olosi purkamista jollain muulla foorumilla, kiitos! Tekstisi perusteella joku hivenen "erikoisempiin" mieltymyksiin orientoitunut sivusto saattaisi ajaa asiaa paremmin...

Jouko PekkalaRe: Defendo6.2.2014 17:20
Lol!
Hyvä keskustelu
Mut osa tekniikoista kuuluu kyseiseen lajiin
Naisille erinomainen laji raiskaajien varalta ja kuntoilun kannalta, muuta hyvää siitä ei löydy.

Testattu on

SimoRe: Defendo6.2.2014 17:21
Jouko No mitkäköhän kuuluu kyseiseen lajiin?

Defendo KotkaRe: Defendo6.2.2014 17:34
Juu, kerro Jouko ihmeessä, meitäkin kiinnostaa:)

Kuinka kauan muuten lajia testasit ja voisitko avata tarkemmin mielipidettäsi, nythän se ei ole hirveän hyvin perusteltu. Ei sillä,eihän laji sovi kaikille, kuten ei mikään laji. Kuitenkin mieluusti aina kuulee jotain perusteluja kun joku lajia huonoksi sanoo, ehkä näin osaamme kehittää lajia ajan saatossa paremmaksikin jos/kun saamme asiallista ja hyvää kritiikkiä.

Toivottavasti olet löytänyt itsellesi sopivan lajin jos defendo ei sitä ollut.

Jouko.PRe: Defendo6.2.2014 17:53
No ei noista ehkä mikään , mutta sormet silmiin jne tyttöjen jutut. Tiedätte kyllä.
Niinku sanoin sopii erinomaisesti naisille ja hyvä että jotkut sitä harrastaa itse en sitä arvosta kuin kuntoilun kannalta eikä kyllä suurinosa oikeiden kamppailulajien harrastajista.
Hyvä että jotkut tykkää ja maailmassa on vaihtoehtoja!
Melkein unohdin vastata kysymykseen. Noin vuoden harrastin.

Hyvää Kevään jatkoa kaikille!

SimoRe: Defendo6.2.2014 17:54
Jokaisessa meissä asuu pieni tyttö =D

LKRe: Defendo6.2.2014 19:53
Mielenkiintoisia näkemyksiä. Sormet silmiin tyttöjen juttuja? No, näkemyseroja lienee monia. Valitettavasti en voi sanoa itse ainakaan "tietäväni", koska en pidä esim kyseisiä "juttuja" minään tyttöjen juttuina vaan yhtenä osa-alueena itsepuolustuksesta.

En tiedä missä päin Jouko harrastit,mutta minun on vaikea kuvitella, että defendoa olis sinulle opetettu niin, että "likaiset temput" olisi homman suola ja perusta...itse asiassa ne on lajissa paljon pienemmässä roolissa mitä moni kuvittelee. Niillekin on toki aikansa ja paikkansa, mutta niiden varaan ei pakettia todellakaan rakenneta.

Olisi tietty mielenkiintoista kuulla mitä on ne "oikeat kamppailulajit" sekä mihin perustuu näkemyksesi, että lajia ei niiden harrastajien osalta arvosteta? Yleisesti ottaen omat kokemukset ainakin ovat olleet sellaisia, että eri lajien harrastajat yleensä arvostavat eri lajeja, koska varsinkin pidempään harrastaneet ymmärtävät, että eri lajeilla on omat ideologiansa sekä eri lajit sopivat eri ihmisille, riippuen mitä lajiltaan hakee.

Mielipiteitä on monia ja jokaisella on ilman muuta oikeus omaansa, eikä tässä maailmassa varmastikaan kannata aikaansa "haaskata" mihinkään mitä ei oikeasti halua tehdä. Edelleen kuitenkin täytyy todeta, että minkä tahansa lajin parissa vuoden harrastaminen ei vielä kuitenkaan yleensä anna lajista läheskään koko kuvaa, vaikka toki jo huomattavasti enemmän kun esim vain pelkän peruskurssin käyminen.

KuningasRe: Defendo6.2.2014 23:11
Defendossa riittää viikon harrastus ni näkee koko kuvan kyseisestä "lajista"

LKRe: Defendo7.2.2014 11:53
:D :D

LKRe: Defendo7.2.2014 13:16
Suosittelen tähän ketjuun kirjoittanutta herraa/rouvaa jatkossa pysymään muilla foorumeilla sekä kenties harkitsemaan hoidon tarvetta. On kohtuullisen "mielenkiintoista" kun pitää samasta asiasta kirjoittaa eri sävyisiä viestejä ja käydä keskustelua itsensä kanssa eri nimimerkeillä.

Eli Kuninkaan, Joukon, Simon sekä nimimerkin pellet kirjoittelut kun ovat kaikki tulleet samalta koneelta.

Jos et pysty mitään asiallista kommenttia ja/tai kritiikkiä jatkossa esittää niin pysy poissa trollaamasta, kiitos!

Tämän foorumin funktio on tarjota kanava, jossa voi kysellä lajiin tai seuraan liittyviä asioita. Kohderyhmä on ennen kaikkea lajista oikeasti kiinnostuneet ja/tai nykyiset harrastajamme. Muidenkin kommentit ja kysymykset ovat toki tervetulleita kunhan ovat asiallisia.

Jos haluaa vain trollata tai purkaa pahaa oloaan, tehkää se muilla foorumeilla. Asiattomat viestit tullaan jatkossa poistamaan AINA.

Kevään jatkoa kuitenkin multipersoonallekin, noin hyvällä mielikuviteksella aika tuskin käy pitkäksi;)Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: