Satunnainen kuva

hpim3351

Uutiset

23.5.2019Seuraava Defendon peruskurssi alkaa syyskuussa!!Lue lisää »18.8.2019Kahvakuulaharjoittelun perusteet-seminaari SU 8.9.2019Lue lisää »23.7.2019TO 25.7 EI OLE treenejäLue lisää »22.7.2019Kahvakuula ja Kuntokamppailu Boot Camp 31.8-1.9.2019, Kotka.Lue lisää »22.7.2019Aseuhkaseminaari SU 11.8.2019Lue lisää »22.7.2019Defendo Kotka nyt myös InstagramissaLue lisää »

Pikakysely

Oletko kokeillut Kuntokamppailuamme?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:709702 kpl

Keskustelu

Jumalahehe15.7.2012 11:44
Toi defendohan on vitsi? kuuluu samaan kategoriaan kraw magan kanssa.. tekniikat ovat vitsejä ja itse asiassa kaikki ihmisethän on valmiina parhaalla tasolla kyseisessä rimpuilu lajissa... olis hauska nähä kyseisen lajin harrastaja vapaaottelussa hahahah ei taitais elävänä kehästä päästä..

Pertti SalonenRe: hehe17.7.2012 11:22
totta tulin katto ähä juttui täst lajist mut näyttää ihan täydeltä paskalta suoraan sanoen.. ehkä pitäydyn oikeissa ip lajeissa..

L.KRe: hehe19.7.2012 20:07
Kiitokset kommenteista...varsin syväluotaavia analyysejä, oletan että kokemuksenne lajista on mittava?

Kehoittaisin ehkä kuitenkin tutustumaan lajiin oikeasti ennen kuin tuomitsette, mutta onneksi maamme on pullollaan lajeja, joten jokaiselle varmasti löytyy se oma ja oikea laji. Itse en ainakaan kovin herkästi lähde tuomitsemaan juttuja joista en tiedä tai itse ole kokeillut, koska monasti on totuus ollutkin toista miltä ensivaikutelma/vast on vaikuttanut.

Lajia on mahdollista kokeilla jatkuvasti ympäri Suomea eri seminaareilla, jollon ei tarvitse ns. sitoutua. Näissä saa ainakin jonkinlaisen kuvan lajista.

Sen verran toki mielenkiinto heräsi että ehkä "Pertti Salonen" voi kertoa mikä on se oikea ip-laji, ehkä saadaan vielä rakentavaa keskusteluakin kuitenkin aikaiseksi? Me kun vahvasti uskomme että defendo on.

Jumalalle vinkkinä, että vaparikehissä yllättäen pärjää parhaiten vaparilla, jos sinne meinaat suunnistaa... sinällään en muista, että Suomessa olis kukaan lajista riippumatta kehästä elottomana kannettu, joten epäilen ettei näin kävisi myöskään defendon tai "kraw magan" harrastajalle, joskaan en usko että montaa sinne edes kiinnostaa suunnata. Toki varmasti hyviä kokemuksia sieltä saa ja on siellä monia lajia treenanneitakin ja opettavia käynyt.

P.s. Google auttaa löytämään monessa asiassa ne oikeat nimet/termit, kuten tässäkin tapauksessa koskien tuota Israelissa kehitettyä järjestelmää..

P.s.s. Keskustelupalstamme on tarkoitettu asialliselle keskustelulle, jos haluatte jatkaa keskustelua, toivon että viestien sävy muuttuu.
Jos haluaa vain kertoa mielipiteensä lajista alakoulutyyliin niin sen voi sitten tehdä vaikka Suomi24-palstalla jossa ko. tyyli on vallalla muutenkin.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: